logo

Novice

Spoštovani kupci,

Območje dostave pirotehničnih izdelkov so naslednje pokrajine:

- Savinska
- Podravska
- Pomurska in
- Ljubljana z okolico (20km)

Spoštovani ljubitelji pirotehnike, glede na trenutno situacijo, ki je zelo zapletla in onemogočila ustaljene prodajne poti, smo se, da bi vam omogočili nakup naših pirotehničnih izdelkov, odločili, da s 16.12.2020 lansiramo e-trgovino s pirotehničnimi izdelki, ki vam bo omogočila nakup, brez prestopanja občinskih in regijskih meja, saj vam bomo mi izdelke pripeljali na dom.

Avdio posnetek o pirotehniki, kaj je res in ka ne. Priporočamo poslušanje vsem, ki vas v tem času tematika zanima.

https://soundcloud.com/user-188645704/pirotehnika-kaj-je-res-in-kaj-ni

Podjetje PIRO PLANET d.o.o. je specializirano za proizvodnjo in promet s pirotehničnimi izdelki. Naš prednostni cilj je proizvodnja in distribucija pirotehnike najvišjega kakovostnega razreda, ki nudi največ zadovoljstva in varnosti uporabnikom naših izdelkov.

Celo desetletje je minilo od kar smo v Sloveniji dobili nov zakon o pirotehničnih izdelkih (2008), a napačno poročanje medijev o tem, kdaj in katere pirotehnične izdelke se lahko uporablja, se vrsti iz leta v leto. Takšno zavajajoče poročanje povzroča poslovno škodo in zmedo, saj uporabniki dobijo informacijo o prodaji in uporabi pirotehničnih izdelkov s strani prodajalcev in diametralno nasprotno informacijo s strani medijev.

logo